BOS Plastics Systems Hungary Bt.

A BOS német, családi tulajdonú vállalat. A céget 1910-ben alapították Stuttgart közeli kisvárosban. Jelenleg 12 országban képviseltetjük magunkat. Cégcsoportunk az autóipari beszállítók üzletágának mozgatórugója. A BOS fő kompetenciája innovatív mechatronikai-, kinematikai- rendszerek, úgy mint napfényárnyékoló rendszerek, üvegtető-rendszerek és csomagtér-takaró rendszerek gyártása és fejlesztése. Árnyékolástechnológiában termékeinkkel piacvezetők vagyunk. Mindemellett aktívan részt veszünk a műanyagrendszerek fejlesztésében és gyártásában az autóipar számára. Termékeink kialakításuknak köszönhetően hozzájárulnak a felső és luxus kategóriás gépjárművek kényelmes, biztonságos és energiahatékony kialakításához.

Napjainkban az autóipari szektor nagy átalakulás előtt áll. A BOS-nél elhatároztuk, hogy nem elszenvedői, hanem alakítói leszünk ezeknek a változásoknak. Termékeinknél már a tervezésekor figyelembe vesszük a XXI. század igényeit és kihívásait. Olyan funkciókkal gazdagítjuk a már meglévő termékpalettánkat, amik eddig elképzelhetetlennek tűntek. Várjuk például a ma még futurisztikusan hangzó gesztikuláció és mozdulat által vezérelt, utasfelismerő árnyékoló rolóinkat. S talán mindez nincs is annyira messze. A magyarországi BOS-nél ugyanis már elkezdtük legyártani az első elektromos autóba épülő alkatrészeket, mint például az elektromos töltőnyílást fedő rendszereket. Legyen szó személyautóról vagy haszongépjárművekről, termékeinkkel elköteleződtünk a maximális utazási komfort és a legszínvonalasabb utasélmény mellett.

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk valamit Földünk megóvása érdekében, ezért folyamatosan fejlesztjük folyamatainkat, hogy csökkentsük CO2 lábnyomunkat. A fenntarthatóság jegyében arra törekszünk, hogy telephelyeink energiaellátását tovább fejlesszük és szeretnénk a már meglévő saját napelemparkunkat bővíteni. Mindemellett, hogy termékeinket megújuló alapanyagokból gyártjuk, erőforrásainkkal felelős módon gazdálkodunk, törődünk a munkatársainkkal és a minket körülvevő környezettel.

A BOS Magyarország immáron harmadik alkalommal, újabb 2 évre (2021/2022) kapta meg a Megbízható Munkaadó címet a Német-Magyar Iparkamarától. Ez egy hatalmas megtiszteltetés számunkra és azon leszünk, hogy ezt a jövőben is fenntarthassuk. Ezzel párhuzamosan, folyamatosan arra törekszünk, hogy aktív részesei legyünk a közösségi életnek Mosonmagyaróváron és a Győrben.