SMR Automotive Mirror Technology Hungary Bt.

 

Az SMR Hungary Bt. mosonszolnoki, mosonmagyaróvári és túrkevei gyáraiban, illetve a hegyeshalmi logisztikai központban valamint győri telephelyén – ahol a szintén a Motherson Group-hoz tartozó kecskeméti SMP gyár partnereként lökhárítók összeszerelését végzi győri vevője számára – közel 2500 munkatársat foglalkoztat menedzsment, adminisztrációs, mérnöki, termelési és logisztikai területeken.

Az SMR (Samvardhana Motherson Reflectec) az egyik vezető globális autóipari visszapillantó tükör rendszergyártó. A vállalatcsoport minden ár- és járműkategóriához gyárt és értékesít külső és belső tükröket a világ szinte minden autógyártójának beszállítójaként.

Az SMR több mint 10.400 munkavállalóval 16 ország 23 termelő egységében műanyag fröccsöntésre, elektronikai és elektromechanikai alkatrészek gyártására, automatizált festésére és egyszerű valamint komplex rendszerek összeszerelésére specializálódott.

Az SMR 24 százalékos részesedéssel rendelkezik a világpiacon a visszapillantó tükör gyártás területén. A vállalat 2009 óta a Motherson csoport tagja.

A Motherson Group egy globálisan működő, az autóipar számára teljes körű rendszermegoldásokat kínáló beszállító a tervezéstől, a szimulációtól és prototípuskészítéstől a szerszámkészítésig, fröccsöntésig, lakkozásig és a nagymértékben integrált modulok összeszerelésig.

A Motherson cégcsoport minden tagja ugyanazokat az értékeket képviseli, ugyanazonon az alapokon nyugszik, amelyet 1975-ben, anya és fia megalapított.  Mára a világ egyik legdinamikusabban fejlődő autóipari alkatrészgyártója. Üzleti portfóliója kiváló minőségű és esztétikus termékek széles körét öleli fel világszerte minden nagy autógyártó számára: vezetőfülkék, lökhárítóborítások, visszapillantó tükrök, kamerarendszerek, világító rendszerek, külső és belső kárpitozás, kábelrendszerek, légkondicionáló rendszerek és terepjáró vezetőfülkék. A Motherson a világ 22 legnagyobb autóipari beszállítójának egyike több mint 135 000 embert foglalkoztatva 270-nél is több gyárában 5 kontinens 41 országában.

A Széchenyi István Egyetem az SMR Hungary Bt.-vel közösen kialakított duális képzése az alábbi szakokra (nappali tagozaton) felvételt nyerő hallgatók számára nyújt gyakorlatorientált képzési lehetőséget:

  • Gépészmérnök
  • Járműmérnök
  • Villamosmérnök

Jelentkezz hozzánk, ha szeretnéd a szakmai tudásodat fejleszteni és egy fiatalos, lendületes csapat tagja lenni.

A duális képzésről, a jelentkezés menetéről és a további részletekről tájékozódj a következő e-mail címen:

jelentkezes@motherson.com